Gæstebog

Det er desværre ikke længere muligt at skrive en hilsen i vores gæstebog. Vi blev migreret til en ny udbyder i december 2022 og de kan ikke give os en gæstebog i deres version og de henviser til øvrige sociale medier. Hvis du har spørgsmål vedrørende katte, kan du fortsat kontakte os på soenderborgkattelaug@gmail.com eller på vores vagttelefon

30 50 40 19 på mandage kl. 18.00-19.00.

Skrevet af Anette Luttermann , d. 22-09-2022

Tak for jer.
Vi har fået Lilly og Luna fra jer i august, de giver vores familie SÅ meget ❤️ Grin, glæde og masser af kærlighed.

E-mail:

anette.luttermann

@gmail.com

Skrevet af Jane Ørebro, d. 01-09-2022

Hejsa lige en sen sommer hilsen
Vi købte Sheeba for ca en måned siden. Hun er faldet rigtig godt til og elsker at komme ud i haven og jagte insekter 💕

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

orebrojane

Skrevet af Anja Hansen, d. 21-08-2022

Vi købte belle (laban) ved jer og hun har haft et dejligt langt liv ved os. Hun fylder 17 år i december. Når vi skal have kat igen bliver det ved jer igen.

E-mail:

anjahansen6310

@gmail.com

Skrevet af Helle Jordt Henningsen, d. 01-08-2022

Hej med jer
Lige en lille sommer hilsen fra en meget glad og lykkelig familie!0)
Vi købte for lidt over 2 mdr. siden lille Wilma (Uma) hos jer. De første 14 dage havde hun det meget dårligt, hvor hun ikke kunne komme af med afføringen, så jeg var hos dyrelægen med hende 3 gange indenfor en uge. Og takke være jer på kattelauget og dyrelægen har vi nu den mest fantastiske og lækker kat man kan ønske sig. Hun stortrives

E-mail:

@bbsyd.dk

Hellej

Skrevet af Trine Heinemann, d. 01-07-2022

For cirka halvanden måned siden fik jeg lov til at tage Skippy og Jakob med hjem. De var begge den "dårlige" halvdel af to makkerpar, da de var meget sky, og jeg blev advaret om at de nok aldrig blev sofakatte. Jeg har så heller ikke nogen sofa, og der gik faktisk ikke mere end et døgn før de kom frem og gjorde sig bekendt med huset. Efter fjorten dage indenfor blev vi enige om at de (og huset) havde brug for de kom ud og fik brændt lidt energi af. De var begge fra starten helt med på hvor de hørte til, hvilket de beviste da de efter et par dages fravær mens de havde kattepasser kom hjem af sig selv, sultne og lidt utilfredse med at jeg havde efterladt dem, men ellers ved godt mod. Og ja, selvom de var stemplet som 'svære' og sky katte, så er de begge to superkælne og opmærksomhedskrævende nu, og passer godt på både hinanden og mig.

Skrevet af Sylwia Wilk, d. 24-01-2022

Hej det er foto af bitte miss som hun heder denne gang hun var 22 år gammelt når hun har sovet stil og rolig af alderdom

E-mail:

@egernsund.dk

sylwia

Skrevet af Line Østerbye , d. 29-11-2021

Hej til jer alle😊🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛🐱 her er en lille hilsen fra en gammel beboer nemlig
Donnavan måske i husker ham💞
Efter en lang sommer i haven med musse jagt og tumlen i græsset er det nu tid til sofa hygge med hans søster/veninde Fie og det er ikke så ringe endda 💗😁

E-mail:

@gmail.com

lineby28

Skrevet af Solvejg, d. 18-10-2021

Vil lige gøre opmærksom på at vi faktisk bruger mobilePay.
Problemet er at vi ikke må reklamere med det på vores hjemmeside. Hvis vi gør det vil det koste os ca. 11.000 kr. hvert tredie år da vi skal søge Indsamlingsnævnet om tilladelse til at iværksættet indsamlinger i forbindelse med MobilePay. Vi har derfor valgt at fjerne vores MobilePay nr. fra hjemmesiden da den bliver betragtet som en offentlig side.
Vi udsender hvert år et Nyhedbrev som vi sender til dem der har doneret et beløb og der må vi godt oplyse vores nr. da det er en "lukket gruppe". Jeg kan dog oplyse at vores nr. er 501204, det kan jeg godt give videre da det er henvendt til en enkelt person.

E-mail:

@gmail.com

soenderborgkattelaug

Skrevet af Heidi Rossen, d. 18-10-2021

Har købt alle mine katte igennem jer. Og har haft gode erfaringer med jer. Men synes at i burde få ludt mere moderne tilgang. Var ret chokeret over at se i ikke har gået mobilpay. Ville faktisk have sendt et lille beløb, men at gøre det over konto er virklig forældet og i går glip af mange penge der. Det burde i få lavet. Alle bruger mobilpay.

E-mail:

@hotmail.dk

heidibarros

Skrevet af Bettina Bolding, d. 09-10-2021

FREMLYSNING!!!
Denne smukke lille kat er her den 4. oktober lige pludselig dukket op ved vores fordør på Hvedemarken 45 i Rinkenæs - og desværre ser den ikke ud til at kunne finde hjem til hvor den bor, da den er her både morgen, middag og aften (måske den er en tilflytter?)
Den er meget sky og ligger for det meste og gemmer sig i vores bøgehæk - derfor ved vi heller ikke om det er en han- eller hunkat og kan heller ikke se om den er øremærket. Den virker lidt trist og stille - og vi har en lille mistanke om at den muligvis er lidt svagtseende (ser i hvert fald ikke altid lige maden foran sig). Selvom vi både sørger for foder og vand, virker den kronisk sulten og tørstig.
Hvis der er nogle derude, der savner denne kat - eller ved hvor den hører til, må du meget gerne ringe til mig. Jeg håber rigtig meget at denne søde lille kat snart finder hjem til sin ejer, så den kan komme indendøre inden efteråret sætter ind - og igen kan befinde sig trygt imellem mennesker den kender.

Kontakt mig: Bettina - mobil 25752544

E-mail:

bettina.b

@stofanet.dk