Plejefamilie

Kunne du tænke dig at blive plejefamilie?

Det kan enten dreje sig om en missefamilie, der skal i pleje indtil killingerne er salgsklare ved de 12 uger eller katte/killinger, der er syge, for små til at blive integreret på internatet m.m. Med andre ord har du dem kun i pleje indtil de skal retur til internatet.


I første omgang må du gøre op med dig selv, om du har tiden og lysten til at opfostre et kuld killinger med eller uden deres mor. De er selvfølgelig utroligt søde, men det er et krævende arbejde, som indebærer rengøring af og omkring killingerne og selvfølgelig masser af stimulering i form af leg og kæl.


Desuden skal du hurtigt kunne komme ud til vores dyrlæge, hvis der opstår problemer og det er nødvendigt at besøge os løbende for afhentning af foder og grus etc.


Du skal også vurdere, om du har plads til en mor med killinger eller om der kun er plads til et kuld moderløse killinger.


Hvis du selv har kat i hjemmet, skal den være vaccineret inden for det seneste år og være neutraliseret. Kattene skal holdes adskilt, hvis der er en morkat med, så moren ikke bliver stresset af andre katte og afviser sine killinger.


Vi vil på kattehjemmet udlevere alt, hvad der skal bruges, så som mad, kattebakke, grus etc. Du skal bare have et rum i rimelig størrelse, hvor kattene kan være. Vi vil derefter aftale en uge, hvor killingerne er store nok til at komme tilbage til videreformidling, og som plejefamilie skriver du under på en kontrakt, hvor der står, hvor mange killinger - evt. plus mor - du har fået udleveret, og hvornår de skal tilbage. Killingerne skal være i pleje hos dig til de er 10-12 uger gamle. Herefter returneres de til kattehjemmet, hvor vi finder blivende hjem til dem.

Du må således ikke selv formidle killingerne til eks.vis familie eller andre.

HUSK, at hverken morkat eller killinger må komme udenfor - heller ikke i sele. De skal til hver en tid holdes indenfor i hjemmet.


Er det en opgave du mener er noget for dig, hører vi gerne fra dig.