Vore opgaver

Vi har en bestyrelse, der består af 5 personer, som sørger for alle de administrative samt de mere krævende praktiske opaver. 

Derudover har vi ca. 30 medhjælpere, som sørger for de daglige arbejdsopgaver, så som rengøring af kattehjemmet samt fodring af kattene. 
Én af deres vigtigste opgaver er at kæle med kattene da mange af kattene har gået rundt i lang tid, ensomme og sultne. 
Alle arbejder frivilligt.Vi har forsøgt at indrette kattehjemmet på den mest hensigtsmæssige måde for kattene. Der er et rum med karantænebure, hvor en kat normalt opholder sig de første 3-7 døgn, dels for at få lugten af kattehjemmet og dels for, at vi kan observere dens sundhedstilstand, give den ormekur og få den afloppet.
Efter opholdet i karantænerummet forsøger vi at sluse kattene sammen i større rum, hvor der er adgang til en løbegård. Enkelte katte kan ikke acceptere at gå sammen med andre katte og må derfor have et rum for sig selv.
Det giver pladsproblemer, hvis vi har for mange af den slags katte samtidig.

Vores største opgave, rent økonomisk, er dyrlægebesøgene.
Alle nye katte starter med at fået sundhedstjek og en vaccination. Er katten ellers sund og rask, bliver den øretatoveret og neutraliseret. Dog kræver det, at katten er stor nok - killinger må vente.
Dog skal det siges, at vi aldrig formidler en killing uden, at den nye ejer skal skrive under på, at killingen bliver neutraliseret så snart den er stor nok - enten, når den vejer 2 kg eller er ca. 5 mdr. gammel.

For at skaffe penge søger vi fonde og legater, opstiller sparebøsser i de lokale forretninger samt inddriver medlemskontingent.
Alt dette arbejde skulle gerne resultere i, at vore katte bliver formidlet til nye gode hjem. Årligt formidler vi ca. 180 katte.

Alt dette kan naturligvis ikke lade sig gøre uden lokalbefolkningens hjælp.

Læs derfor videre og gør op med dig selv, hvordan DU kan hjælpe.

Hjælp os med at hjælpe: