Info om adoption af kat

Fordelene ved en kat fra os

En killing eller voksen kat kan man altid få og ofte gratis. Det kan dog vise sig at blive en dårlig og dyr beslutning.

Når du adopterer en kat fra Sønderborg og omegns Kattelaug har katten fået en sundhedsundersøgelse hos vores dyrlæge inden den kommer til vores internat.

Derudover får alle vores katte

  • Vaccinationer
  • Loppekur
  • 2 x ormekur
  • Neutralisering
  • Øremærkning

Registrering af øremærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Sønderborg og omegns Kattelaug. Du får tørfoder med hjem til de første dage af den variant som din kat har været vant til hos os.

Alt dette er med i prisen, når du adopterer en kat hos os.

Transportkasse, kattegrus og tørfoder kan ved adoptionen erhverves hos os til rimelige priser. Derudover kan du efterfølgende også købe dit foder og grus hos os.

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje, hvis du ønsker det. Du får udleveret materiale og kan sætte dig i forbindelse med os efterfølgende. Vi sørger i det hele taget for, at du er godt klædt på til at få katten hjem.

Du underskriver en kontrakt som sikrer dig, at sygdomme i 14 dage fra adoptionstidspunktet behandles efter aftale med os og uden omkostninger for dig. Ydermere giver vi 14 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet og i så fald er det muligt i samråd med os at vælge en anden kat.

Hvis du bor til leje skal du medbringe din lejekontrakt, så vi kan se, at udlejer har givet tilladelse til at have kat og i givet fald, hvor mange.

Vi har den grundlæggende holdning, at alle vore katte skal have mulighed for et udeliv i deres nye hjem. Det kan enten være i form af have, indhegning eller voliere på min. 40 m2. Vi har derfor meget sjældent hunkatte/-killinger som vi kan formidle som indekatte. Vi sælger aldrig hankatte som indekatte.

For at blive godkendt til at adoptere en hunkat/-killing som indekat, stiller vi det krav, at lejligheden skal være på minimum 80 m2.

Det er ikke muligt at give en kat i gave men vi sælger pæne gavekort som kan benyttes på vores internat.

Når du støtter vores internat, er du med til at sikre, at vi har økonomi til fortsat at tage hånd om Danmarks svigtede katte.

Aktuelle priser:

Killing kr. 900,00 

Voksen kr. 900,00 

Par kr. 1.500,00